به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر طیبه احمدزاده در کارگاههای آموزشی چالشهای دخیل در کاهش جمعیت اظهار داشت: چنانچه ردههای مدیریتی ارشد و میانی و پایه و کارشناسان در رشتههای مختلف علمی، فرهنگی، اداری و... تلاش یکسو و هدفمندی نداشته باشند، کشور به مرز چاله جمعیتی نزدیک خواهد شد.
این کارشناس حوزه جمعیت افزود: در مقوله جمعیت، اولین قدم آگاهسازی و تبیین اذهان و نگرش عموم مردم و کارکنان سازمانها و ادارات نسبت به بحران سالمندی جمعیت است.
دکتر احمدزاده تأکید کرد: هر ایرانی در هر سن، جنسیت یا موقعیت شغلی و اجتماعی، سهمی در جوانتر شدن ایران دارد و کسب اطلاعات علمی و اجتماعیِ بیشتر، ما را در شناخت این وظیفه یاری میدهد.
امسال آموزشهای گروه جوانی جمعت دانشگاه در دو مبحث " آشنایی با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت " بهصورت وبینارِ استانی و دیگری در قالب کارگاههای حضوری، با عنوان "شناسایی عوامل دخیل در کاهش رشد نرخ باروری " در ستاد مرکزی دانشگاه و مجموعه پردیس ارائه شد.
در کارگاههای حضوری جوانی جمعیت، عواملی چون نازایی و روشهای نوینِ پیشگیری از آن، حرام بودن سقطجنین غیرقانونی و معرفی گروه نَفَس (نجات فرزندان سقط) و پیامدهای تکفرزندی از دیدگاه روانشناختی، مهاجرت نخبگان، وعده تا واقعیت و شاخصهای بحران پیری جمعیت بحث شد.